vervolg amerika - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Aad Adegeest - WaarBenJij.nu vervolg amerika - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Aad Adegeest - WaarBenJij.nu

vervolg amerika

Door: aadadegeest

Blijf op de hoogte en volg Aad

11 Mei 2011 | Verenigde Staten, Scottsdale

Hier het vervolg van onze reis met Gerard en Jose,alles was toch nog goed gekomen en stapten in een bijna leeg vliegtuig,dus hadden we de stoelen voor het uitzoeken wat natuurlijk een feestje was voor onze mannen zodat ze de benen af en toe lekker konden strekken.
De tweede vlucht was totaal anders van Detroit naar Phoenix,met behoorlijk veel turbulentie en als sardientjes in een te klein vliegtuigblikje kwamen we er aardig ontploft uit.
Maar voordat we mee mochten had dat nog wel wat voeten in de aarde,nl.Bij de paspoort controle bleek dat Jose ineens geen goede vingerafdrukken had,dus werden ze meegenomen om alles te checken.We dachten dat we alles al gehad hadden maar dat viel een beetje tegen,na verloop van tijd werd ze toch los gelaten en wat bleek ze hebben haar verward met iemand uit oostenrijk.Al met al is alles toch nog goed gekomen,dus je begrijpt dat het begin van onze reis nogal spannend begonnen is.
Aan gekomen in ons motel 3Palms in Scottsdale
konden we er smakelijk om lachen en zijn na 26 uur maar eens gaan slapen.
Gisteren zijn we een trip gaan maken door het prachtige cactussen landschap richting Apache Junction daar hebben we een openlucht museum the lost dutchman bezocht een oud western dorpje met ook reuze cactussen.In de middag zijn we weer richting Scottsdale gegaan wat echt een super leuk western stadje is,na lekker gegeten te hebben zijn we weer huiswaarts gegaan.
Vandaag gaan we de camper ophalen en gaan richting Sedona.
Wordt vervolgt en even een weetje de volgende verslagen worden niet zo laaaaannnnnnng hoor.

Bye Bye,groetjes van Aad en Fredda vanuit 3palms/Scottsdale

• 11 Mei 2011 - 21:37

Dennis:

Wat een spannend begin! Ik ben benieuwd naar de foto's.

Groeten Dennis, Claudia en Mara

• 14 Mei 2011 - 09:59

Lesley:

ik zou ook wel willen zien hoe het er daar uitziet!!!

kijk uit naar de volgende verhalen!!