4e verslag
Door: aadadegeest
Blijf op de hoogte en volg Aad
17 Mei 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vierde reis verslag van 14mei,
Na een super gezellige avond met een bbqtje zijn we vandaag in de haven van Wahweap geweest,
Waar we de meest bizarre boten/woonboten hebben mogen aanschouwen op Lake Powell waar
Jaarlijks 2miljoen mensen naar toe trekken,Jose en ik hadden natuurlijk gelijk al een mooie boot op het oog in ieder geval hebben we met z’n allen even lopen kwijlen.
Je ziet daar boten die je nog nooit gezien hebt en een rust dat je er hebt,bizar gewoon.
Er zat een familie te vissen die al een aardige vangst te pakken had met stripers logisch dat ze zo
heten zie foto.
Na zoveel luxe zijn we ons gaan opmaken voor een excursie naar de Antelope Canyon de kloof die
In het Lake Powell Navajo Tribel Park ligt,een kloof die 120m lang en 20m diep is,waarvoor de indianen zich vorstelijk laten betalen.
De rit alleen al was een feestje en we werden natuurlijk door Gerard en Jose uitgezwaaid,want zij wisten wat ons te wachten stond,met 14 mensen gingen we dus op weg in een open 4x4 dwars door de woestijn
richting kloof en na 5minuten had je het woestijnzand tussen je tanden zitten en je moest je heel
goed vast houden want anders had je de kans dat je uit de bak stuiterd.
Maar wat we toen te zien kregen is niet uit te leggen zie foto’s,na een dik anderhalf uur werden we weer opgewacht door de buurtjes.
Helemaal onder de indruk zijn we op de terugweg nog even uitgestapt bij de Glen Canyondam ,
Daarna hebben we onder het genot van een wijntje en bbq de avond al gillend van de lach na zitten genieten.
Bye Bye till the next time
Groetjes Aad en Fredda
heten zie foto.
goed vast houden want anders had je de kans dat je uit de bak stuiterd.
Bye Bye till the next time
Groetjes Aad en Fredda
17 Mei 2011 - 11:01
Lesley:
is dat de plek wat ook op het anwb boekje stond?
echt heel mooi! -
17 Mei 2011 - 20:58
Dennis:
Doe mij zo'n bootje, past dat nog in de koffer? Mooie foto's in de kloof, bizar hoe die rotsen in de tijd gevormd zijn.
Het weer in Nederland is regenachtig en fris tot zelfs een beetje koud.
ps. Het schiet al lekker op met onze voortuin de twee borders staan met daaronder een fundering van staptegels. Helaas is de cypres gesneuveld.
Mara eet haar avondeten nu goed op.
Groeten Dennis, Claudia en Mara
Groeten Dennis, Claudia en Mara