Bryce Canyon
Door: aadadegeest
Blijf op de hoogte en volg Aad
21 Mei 2011 | Verenigde Staten, Bryce Canyon
Het zevende verslag van woensdag 18 mei,
Howdy folks,
Toch maar weer een verslag want we kunnen het niet laten zeg maar.
In Green River/Eastern Utah Where the West is still wild and the spaces wide open.
Aangekomen aldaar zijn we na een wasje gedraaid te hebben in het stadje gaan eten,alleen
was het eigenlijk geen stadje te noemen omdat het vrijwel leeg gelopen was vanwege een
nieuwe highway,maar de campground beheerder wist ons toch een steakhouse aan te bevelen waar
we heerlijk gegeten hebben.De andere dag hebben we een ontbijtje genuttigd in de campingwinkel want dat zat bij de prijs inbegrepen.Er stond een tafeltje met twee stoelen voor 4personen,het ontbijt is heel wat anders dan bij ons,koffie met muffins en gekookte eieren en andere zoetwaren.
Gerard heeft het eerste stuk gereden richting Bryce en onderweg werd het weer steeds slechter met
jawel soms hevige sneeuwbuien,in Salina hebben we geluncht bij Mom’s Cafe.
Aad heeft verder gereden ook af en toe met sneeuwbuien dus waren we natuurlijk bang dat onze
bezichtiging in Bryce letterlijk in de sneeuw zou vallen.Maar weer hadden we geluk het viel reuze mee allemaal met het weer.De canyon was geweldig het was ook bijzonder koud maar het uitzicht maakte alles goed.Op weg naar het restaurant maakte ik( Fredda) nog even een salto door de camper.
Al die tijd gaat het goed alleen na een stevige wandeling door de canyon sta je niet helemaal meer stevig op je benen,en dan heb je de kans dat je gaat rollebollen.
Na het eten zijn we richting campground gegaan en direct aan het bloggen geslagen zodat iedereen weer met onze avonturen een beetje kan mee reizen.
Tot de volgende keer groetjes Aad en Fredda
Howdy folks,
Toch maar weer een verslag want we kunnen het niet laten zeg maar.
jawel soms hevige sneeuwbuien,in Salina hebben we geluncht bij Mom’s Cafe.
Tot de volgende keer groetjes Aad en Fredda